Bassi Lüks Mobilya

Lüks Mobilya Markaları ve Koltuk Takımı Modelleri

Konfor kelimesi hayatımın her alanında, özellikle de evlerimizdeki mobilyalar için en çok söylediğimiz tanımlardan biri. Ancak konfor; düşünüldü kadar geniş kapsamlı bir tanım olmamak ile beraber sınırlayıcı kalıplara sahip. Örneğin ev dekorasyonlarındaki en önemli mobilya gruplarından biri olan koltuk takımı modellerinin konforunu tanımlamak, kişiden kişiye pek de değişen bir olgu değil.

İnsanların ergonomik yapısına uygun olan, oturum alanı açısından bilimsel bir biçimde kanıtlanan malzemelerle oluşan koltuk takımları, insan için en konforlu koltuk takımı oluyor. İşte tam bu noktada Bassi Design, ergonomi bilim dalının vermiş olduğu veriler ve alanında uzman iç mimarlar ile birbirinden şık ve kaliteli koltuk takımı tasarımı ve üretimi yapan bir firmadır.

İstanbul merkezli olan üretim firması aynı zamanda da dekorasyon projeleri gerçekleştirerek iç mimarlık hizmetini de sizlere sunmaktadır.

Koltuk takımı üretimi yaparken kullanmış olduğu birinci sınıf malzeme ve birinci sınıf üretim imkanları ile birinden farklı tasarımlarını kısa bir süre içerisinde üreterek sizlere teslim eden mobilya ve dekorasyon firması, hem Türkiye hem de yurt dışına mobilya gönderimi de yapmaktadır.

Lüks Mobilya Markaları

Hem ülkemizde hem de dünyada lüks mobilya markaları dendiği zaman ilk akla gelen mobilya ve dekorasyon firması olan Bassi Design, zamansız şıklığa sahip koltuk takımı modellerinin yanı sıra tüm mobilya gruplarınızın tasarım ve üretimi gerçekleştirip aynı zamanda da dekorasyon projesi olarak sizlere sunmaktadır.

İstanbul Modoko Mobilyacılar Çarşısı

Modoko Türkiye’nin en büyük mobilya sitelerinden birisi. İçinde bulunduğu alan boyunca birbirinden farklı yüzlerce mobilya firmasını içinde barındıran Modoko, İstanbul merkezine yakın bir alanda Bassi Design’e de ev sahipliği yapmaktadır. Bassi Design, showroomuna ulaşmak için önce Modoko’ya gelebilirsiniz.

Konfor ve şıklığın bir arada olduğu Bassi Koleksiyonlarını daha yakından görmek için Bassi ile iletişime geçebilir veya ziyaret edebilirsiniz.

Evinize şıklık katacak lüks mobilya modelleri için Bassi Desing web sitesine bakabilirsiniz veya Modoko 3. Sk. No: 134, Dudullu/Ümraniye/İstanbul da bulunan mağazayı ziyaret edebilirsiniz.

Haber Fotoğrafları

Benzer Haberler

Bassi Lüks Mobilya

Lüks Mobilya Markaları ve Koltuk Takımı Modelleri

Macitler Mobilya

Macitler Mobilya Ürün Grupları

Akıllı Mobilya Modelleri ve Özel Tasarım

Dekorasyon dendiği zaman ilk akla gelen salon dekorasyonu veya oturma odası dekorasyonu oluyor.

Bahçe ve Balkon Mobilyasında Masko Firmaları

Bahçe Mobilyasında en iyi markaları Masko Mobilya Kenti'nde bulabilirsiniz.

Lupo Home Yatak Odası ve Genç Odası

Yatak odasını sadece evimizde ebeveynlere ait olan bir alan olarak düşünülse de aslında evdeki gençlerimiz için de en az diğer yatak odası gibi önem verilmelidir.

Dünyaya açılan kapı : Masko Mobilya Kenti

Masko Mobilya Kenti, ülkemizin en önemli sitelerinden biri. İnsanların tüm istek ve ihtiyaçlarını bir arada bulabileceği ve aynı zamanda da birçok insana istihdam sağlayan bu alan iyi ve başarılı bir yönetim ile dünyanın da en büyük mo

Kelebek Mobilya'dan Kampanya

Dünya kadınlar gününe özel net %20 indirim Kelebek Mobilya'da.

MODERN MOBİLYANIN KALİTELİ ADRESİ “BELUSSO MOBİLYA”

Mobilya üretim ve satış sezonu başladı diyebileceğimiz bir döneme girdik. Düğün sezonun açılması ile birlikte mobilya alışverişlerinde artan etkileşim aynı oranda da dekorasyon fikirleri araştırması ile birlikte daha da fazlalaştı.

CNR İMOB Mobilya Fuarı 2021

17. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 3 Ağusto 2021 tarihi itibariyle bir hafta süreyle yerli ve yabancı ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Alfemo Tasarım Yarışmasını Kaçırmayın.

Alfemo'dan ödüllü tasarım yarışmasına katılma koşulları ve ödülleri.

REKLAM
Bir projesidir.

Web sitemizde yer alan ürünlerin detayında hangi firmaya ait olduğu bilgisi yer almaktadır.
Ürün bilgilerinin hatalı olmasından ürünü web sitemize ekleyen firma sorumludur.
Copyright © 2011 Outlet Mobilya Portalı

Sayfa Başı