TV Üniteleri

TV Ünitesiya da Duvar Ünitesi olarak adlandırılan mobilyalar, evlerimizde en çok baktığımız yerde olurlar. Çünkü televizyonun üzerine konduğu ve televizyonun etrafını çevreleyen mobilyalara TV ünitesi ya da duvar ünitesi adı verilir. Duvar ünitelerine sadece televizyon konmaz! Biblolara ve kitaplar da TV ünitelerinde çok şık durular. O yüzden TV üniteleri evlerimizin ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir. TV Üniteleri, özellikle kitapseverlerin daha çok ilgilendiği mobilyalardır. Kitap okumayı sevenler TV ünitesi alırken kitaplarını ne şekilde koyacaklarını, TV ünitesindeki alanların yeterli olup olmadığını kontrol etmelidirler. İkinci önemli nokta da televizyonumuzun genişliğidir. Aldığınız ünite evdeki televizyon ile uyumlu değilse hiçbir işinize yaramaz.

Büyük Çekmeceli TV Üniteleri

Bazı TV üniteleri sadece TV konulsun diye üretilmiştir. Bazıları da Duvarın önemli bir kısmını kaplar Bu üniteler başka amaçlar için de kullanılırlar. Çekmeceleri daha boldur. Rafların sayısı daha fazladır. Ne tür bir TV ünitesi aradığınıza karar verip ona göre seçim yapmanız doğru olacaktır. TV ünitelerinde küçük ama çok çekmece olmasındansa az ama büyük çekmeceler olması her zaman daha iyidir. Çünkü küçük çekmeceleri birkaç şey dışında kullanamazsınız. Büyük çekmeceli TV üniteleri çok daha kullanışlı olurlar.

Sade TV Üniteleri

TV ünitelerinde aranması gereken bir başka özellik de sade olmalarıdır. Çok fazla ayrıntı içeren üniteler insanın gözünü yorabilir. Ancak çok hareketli olmayan ince çizgilerle bezenmiş üniteler çok daha zarif görünecektir.

Modern TV Üniteleri

Evinizde buluna mobilyalara ve yaşam tarzınıza uygun TV üniteleri seçmelisiniz. Eğer canlı renkleri seviyorsanız evinizde hareketli renkler bulunuyorsa, modern üniteler almanız evinizi daha şık gösterecektir. Çünkü klasik ve modern mobilyalar bir arada hoş gözükmezler

Klasik TV Üniteleri

Klasik TV ünitelerinden kastımız. Daha ağır, daha ihtişamlı TV üniteleridir. Bu tür TV ünitelerinde amaç büyük ve zengin göstermek olduğu için, üniteler daha büyük ve detaylı bir çalışma ile üretilirler. Altın ve beyaz renkler bu ünitelerde sık kullanılır.

Benzer Haberler

Yılka Luxury Furniture

Luxury Mobilya ve Koltuk Takımı Dekorasyonu

Luxury Mobilya Modelleri ve Koltuk Takımları

Hem konforlu hem de oldukça şık koltuk takımı için Elano Luxury üretimin yanı sıra sizlere iç mimarlık hizmeti de sunmaktadır.

Almila Masko Roox Raven Genç Odası

Modern genç odaları, kullanışlı çocuk odaları, pratik bebek odaları tasarlayan Almila Masko...

Rattan Bahçe Mobilyası

Kolaylıkla temizlenebilen özelliğe sahip olmasından dolayı da dış mekanlar ve bahçeler için üretilen mobilyalarda sıklıkla tercih edilmektedir.

Konforlu Ofis Mobilyaları

Ofis mobilyası seçimlerinizde her zaman daha verimli ve konforlu bir çalışma alanı oluşturmak için doğru mobilyaları seçmelisiniz.

Modern Mobilya Anlayışı; Dizayno

Masko mobilya Kenti dendiği zaman ilk akla gelen firma olan Dizayno mobilya firmasını ziyaret edebilirsiniz.

Belusso Mobilya

Genel anlamda modernliğin ele alındığı ve buna doğru orantıda üretilen mobilya modellerinde şıklık ve kalite aranıyor diyebiliriz.İşte tam bu noktada Belusso Mobilya, mobilyacılık alanındaki bilgi, birikim ve deneyimleri ile Ramazan Macit

Lüx Mobilya Bassi

Türkiye’nin en büyük mobilya merkezlerinden biri. Birbirinden konforlu, ergonomik ve aynı zamanda da şık mobilya modellerinin bulunmuş olduğu Modoko müşteri memnuniyetini topluyor

Başyapıt Niteliğinde Bir Tv Ünitesi

Farklı ve sıradışı bir Tv - Duvar Ünitesi modeli mi arıyorsunuz? O zaman bu yazımızı inceleyin..

Geleneksel MASKO iftarında Tüm AİLE birada.

Dünyanın en Büyük mobilya kenti ünvanına sahip olan MASKO MOBİLYA KENTİ geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftar yemeğinde 2.000 den fazla katılımlı gerçekleşti.

REKLAM
Bir projesidir.

Web sitemizde yer alan ürünlerin detayında hangi firmaya ait olduğu bilgisi yer almaktadır.
Ürün bilgilerinin hatalı olmasından ürünü web sitemize ekleyen firma sorumludur.
Copyright © 2011 Outlet Mobilya Portalı

Sayfa Başı