Küçük Odalar İçin Yatak Odası Takımları

Fiyatların büyüdüğü, evlerin küçüldüğü modern dünyada, artık küçük yatak odaları revaçta… Çünkü küçük yatak odası takımları dar olan yatak odanızda daha az yer kaplayacak böylece yatak odanızda bir ferahlık hissi yaratacaktır. Yatak odası takımı alırken odanızın ölçülerine uygun bir yatak odası takımı almanız, odanızın daha şık görünmesine neden olacaktır. Küçük bir oda için yatak odanızı kendiniz de sihirli dokunuşlarla daha pratik hale getirebilirsiniz.

Küçük Yatak Odaları İçin Dekorasyon Fikirleri

Yatak odası takımı alırken 4 kapılı gardırop modeli olanları seçmelisiniz. Yatak odası takımını almadan önce mutlaka odanızın ölçülerini almalısınız. Ardından yatak odanıza en uygun model için araştırmalara başlayabilirsiniz. Beğendiğiniz yatak odası takımında planınızda olmayan parçalar varsa onları çıkarabilirsiniz. Çünkü yatak odası takımları, gardırop, yatak, yatak başlığı, tuvalet aynası şifoniyer ve komodinlerden oluşur. Odanızda bu saydıklarımızdan herhangi birine yer yoksa takım bozulacak diye düşünmeyin, Çünkü çok dar bir yatak odasında sabah uykulu bir şekilde bir yerlere çarpabilirsiniz. Yatak odası takımları için ihtiyaçlarınızı belirledikten sonra en uygun yatak odası takımını arayınız.

Yatak odası takımına karar verdiyseniz, bundan sonraki aşama yatak odanızda kullanamadığınız alanları kullanmak konusunda çözümler üretmektir. Boş duvarlarınızı lake ile cilalanmış raflarla doldurabilirsiniz. Eğer kitap okumayı seviyorsanız, yatak başlığınızı kitaplıklı başlıklardan seçebilirsiniz. Yatak baş üstü kısmındaki duvara dolap monte ettirebilirsiniz. Böylece hem yer kaplamayacak hem de eşya depolayacak saklama ünitelerine sahip olursunuz. Yatağınızın ön kısmına puf koymayı planlıyorsanız bu pufların kasalı olmasına dikkat ediniz. Böylece pufların içine malzemelerinizi koyabilirsiniz. Ciddi anlamda dar bir odanız varsa yatakla dolabı iç içe geçirebilirsiniz. Yani gardırobun orta kesimine yatağınızı koyabilirsiniz. Bunun için yatağınızın gireceği alandaki kısmı boşaltıp kestirmeniz gerekir. Bu işlemi kiracı iseniz yaptırmanızı tavsiye etmiyoruz. Yatak odanıza fazla resim asmak odanızı dar gösterebilir. Sadece bir adet tablo ile yatak odanız daha geniş görünecektir.

Benzer Haberler

Yılka Luxury Furniture

Luxury Mobilya ve Koltuk Takımı Dekorasyonu

Luxury Mobilya Modelleri ve Koltuk Takımları

Hem konforlu hem de oldukça şık koltuk takımı için Elano Luxury üretimin yanı sıra sizlere iç mimarlık hizmeti de sunmaktadır.

Almila Masko Roox Raven Genç Odası

Modern genç odaları, kullanışlı çocuk odaları, pratik bebek odaları tasarlayan Almila Masko...

Rattan Bahçe Mobilyası

Kolaylıkla temizlenebilen özelliğe sahip olmasından dolayı da dış mekanlar ve bahçeler için üretilen mobilyalarda sıklıkla tercih edilmektedir.

Konforlu Ofis Mobilyaları

Ofis mobilyası seçimlerinizde her zaman daha verimli ve konforlu bir çalışma alanı oluşturmak için doğru mobilyaları seçmelisiniz.

Modern Mobilya Anlayışı; Dizayno

Masko mobilya Kenti dendiği zaman ilk akla gelen firma olan Dizayno mobilya firmasını ziyaret edebilirsiniz.

Belusso Mobilya

Genel anlamda modernliğin ele alındığı ve buna doğru orantıda üretilen mobilya modellerinde şıklık ve kalite aranıyor diyebiliriz.İşte tam bu noktada Belusso Mobilya, mobilyacılık alanındaki bilgi, birikim ve deneyimleri ile Ramazan Macit

Lüx Mobilya Bassi

Türkiye’nin en büyük mobilya merkezlerinden biri. Birbirinden konforlu, ergonomik ve aynı zamanda da şık mobilya modellerinin bulunmuş olduğu Modoko müşteri memnuniyetini topluyor

Başyapıt Niteliğinde Bir Tv Ünitesi

Farklı ve sıradışı bir Tv - Duvar Ünitesi modeli mi arıyorsunuz? O zaman bu yazımızı inceleyin..

Geleneksel MASKO iftarında Tüm AİLE birada.

Dünyanın en Büyük mobilya kenti ünvanına sahip olan MASKO MOBİLYA KENTİ geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftar yemeğinde 2.000 den fazla katılımlı gerçekleşti.

REKLAM
Bir projesidir.

Web sitemizde yer alan ürünlerin detayında hangi firmaya ait olduğu bilgisi yer almaktadır.
Ürün bilgilerinin hatalı olmasından ürünü web sitemize ekleyen firma sorumludur.
Copyright © 2011 Outlet Mobilya Portalı

Sayfa Başı