Evgör Mobilya'ya Yeni Ödül

"Genç Girişimciler" kategorisinde, jüri özel ödülünün sahibi Ahmet Ekmen oldu.

İTO 6. Başarılı Kobi Yarışması'nın 8 Kasım 2012 Perşembe günü gerçekleştirilen ödül töreninde, Evgör Mobilya Genel Müdürü Ahmet Ekmen, "Genç Girişimciler" kategorisinde jüri özel ödülü aldı. 

İstanbul Ticaret Odası'nın düzenlediği 6.Başarılı Kobi Yarışması'nın "Genç Girişimciler" kategorisinde, jüri özel ödülünün sahibi Evgör Mobilya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Ahmet Ekmen oldu. Ödül plaketini İTO Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Yalçıntaş'ın elinden alan Ekmen, tören sonrası yaptığı açıklamada büyük bir mutluluk ve onur duyduğunu dile getirerek, dünya ölçeğinde bir mobilya markası olma hedefiyle çıktıkları yolda, bu ödülün kendileri için önemli bir mihenk taşı olduğunu ifade etti. Evgör Mobilya'nın bayilik vererek büyüyeceğini belirten Ekmen "Alt yapı çalışmalarımızı yılsonuna kadar tamamlayıp, 2013'te ilk bayilerimizi açmayı planlıyoruz. Hedefimiz, önümüzdeki beş yıl sonunda her ilde bir Evgör Bayisinin olması" dedi. 

Bu güne kadar AB Kalite Ödülü, Tüketici Kalite Ödülü, EQA Kalite Ödülü, TTKD "Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz" Ödülü, Altın Adam ve Altın Marka Ödülleri, Dünya Kalite Ödülü ile Sosyal Medya ve Tüketici Kalite Ödülleri'ne layık görülen EVGÖR Mobilya'nın bu defa yönetimi ödüllendirildi. İstanbul Ticaret Odası tarafından "İyi olan öne çıksın" sloganıyla bu yıl 6.'sı gerçekleştirilen Başarılı Kobiler yarışmasında, Genç Girişimciler kategorisinin jüri özel ödülü Evgör Mobilya Genel Müdürü Ahmet Ekmen'e verildi. 

Alamadığı 3 aylık maaşı ile çalıştığı şirkete ortak oldu… 

İTO'nun Genç Girişimciler Jüri Özel Ödülünü alan EVGÖR Mobilya Genel Müdürü Ahmet Ekmen'in ilginç girişim hikayesi bundan tam on yıl önce başlıyor. 1981 Giresun doğumlu olan Ahmet Ekmen, 2001 yılında satış yöneticisi olarak işe girdiği mobilya mağazasına, askerlik dönüşünde alamadığı 3 aylık maaşı karşılığında ortak oldu. 2004 yılında ise diğer ortağıyla birlikte EVGÖR Mobilya'yı kurarak henüz 23 yaşında kendi işinin başına geçti. 

İstanbul'un her iki yakasındaki mağazaları ile hizmet veren Evgör Mobilya, bayi ağı ile büyüyecek! 

Ev mobilyası sunan EVGÖR'ün şu anda İstanbul'un her iki yakasında Beyoğlu, Üsküdar ve Çamlıca mağazaları bulunuyor. Aylık ortalama 2 milyona yakın ziyaret alan Türkiye'nin en büyük online mobilya mağazası Evgor.com.tr'yi de bünyesinde bulunduran firma, 2013 yılında bayilik vermeye başlayacak. Anadolu'nun farklı noktalarından gelen tüketici talepleri doğrultusunda, erişilebilir fiyatlara sunduğu kaliteli, özgün ve yenilikçi tasarımları İstanbul dışındaki müşteriyle daha kolay buluşturmak amacıyla bayileşme yoluna giden EVGÖR Mobilya, 5 yıl sonunda Türkiye'nin her ilinde bir bayi sahibi olmayı hedefliyor.

Kaynak : www.sondakika.com

 

Benzer Haberler

Yılka Luxury Furniture

Luxury Mobilya ve Koltuk Takımı Dekorasyonu

Luxury Mobilya Modelleri ve Koltuk Takımları

Hem konforlu hem de oldukça şık koltuk takımı için Elano Luxury üretimin yanı sıra sizlere iç mimarlık hizmeti de sunmaktadır.

Almila Masko Roox Raven Genç Odası

Modern genç odaları, kullanışlı çocuk odaları, pratik bebek odaları tasarlayan Almila Masko...

Rattan Bahçe Mobilyası

Kolaylıkla temizlenebilen özelliğe sahip olmasından dolayı da dış mekanlar ve bahçeler için üretilen mobilyalarda sıklıkla tercih edilmektedir.

Konforlu Ofis Mobilyaları

Ofis mobilyası seçimlerinizde her zaman daha verimli ve konforlu bir çalışma alanı oluşturmak için doğru mobilyaları seçmelisiniz.

Modern Mobilya Anlayışı; Dizayno

Masko mobilya Kenti dendiği zaman ilk akla gelen firma olan Dizayno mobilya firmasını ziyaret edebilirsiniz.

Belusso Mobilya

Genel anlamda modernliğin ele alındığı ve buna doğru orantıda üretilen mobilya modellerinde şıklık ve kalite aranıyor diyebiliriz.İşte tam bu noktada Belusso Mobilya, mobilyacılık alanındaki bilgi, birikim ve deneyimleri ile Ramazan Macit

Lüx Mobilya Bassi

Türkiye’nin en büyük mobilya merkezlerinden biri. Birbirinden konforlu, ergonomik ve aynı zamanda da şık mobilya modellerinin bulunmuş olduğu Modoko müşteri memnuniyetini topluyor

Başyapıt Niteliğinde Bir Tv Ünitesi

Farklı ve sıradışı bir Tv - Duvar Ünitesi modeli mi arıyorsunuz? O zaman bu yazımızı inceleyin..

Geleneksel MASKO iftarında Tüm AİLE birada.

Dünyanın en Büyük mobilya kenti ünvanına sahip olan MASKO MOBİLYA KENTİ geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftar yemeğinde 2.000 den fazla katılımlı gerçekleşti.

REKLAM
Bir projesidir.

Web sitemizde yer alan ürünlerin detayında hangi firmaya ait olduğu bilgisi yer almaktadır.
Ürün bilgilerinin hatalı olmasından ürünü web sitemize ekleyen firma sorumludur.
Copyright © 2011 Outlet Mobilya Portalı

Sayfa Başı